sprogSpanien - køb af bolig og billedgalleri
Alt om Costa del Sol i Sydspanien med rejse, ferielejligheder, billeje, charter, sprogrejser, seværdigheder, kunst mv.
Sprogrejsen.dk - Find sprogrejsen her
Sprogrejser så alle kan være med!
LISA! Sprogrejser
Sprogrejser så alle kan være med!
Lær spansk i Spanien - og Engelsk i Irland eller England
Viking Sprogrejser har specialiseret sig i aktive sprogrejser til Spanien, Irland og England. Vi har valgt de bedste skoler ud i de enkelte lande
Specialisten på Spanien
Vi er Specialister på Spanien med rigtig mange års erfaring. Vi forhander bla. Paradores. hoteller, motorhomes, rundrejser m.m og vi snakker naturligvis Spansk
Bedste og billigste sprogrejser til Barcelona
At kunne et andet sprog er at få en sjæl til. (Charlemagne) En sprogrejse til Barcelona i Spanien er langt mere end blot endnu en rejse - det er en betagende og livsbekræftigende rejse i sjælen. Service og Co. A/S tilbyder de bedste og billigste sprogrejser til Barcelona med intensiv spanskundervisning i særklasse. Kontakt os for mere information: SERVICE & CO A/S Østre Industrivej 2 DK-6731 Tjæreborg Tlf.: 70 211 222 Fax: 75 171 999 Email: sprog@service-co.dk
Last-Minute Sprogrejser
En sprogrejse behøver ikke forbindes med langtidsplanlægning og høje priser. Vælg et sprog og en destination idag og rejs imorgen.
Boligudlejning - Spanien
Boligudlejning - Spanien er beliggende i Jyderup i Danmark samtidig med vort kontor i Salem ved Alicante. Folk er tiltrukket af dette område af mange årsager. Især den gode placering - tæt på alt; kun 1 lille times kørsel fra Alicante Internationale Lufthavn og med motorvejen som passerer igennem hele provinsen. Den bedste badestrand i Spanien Gandia inden for ½ times kørsel.
MTS languages international
En organisation, som tilbyder sprogstudieophold i udlandet på udvalgte skoler og universiteter. mts languages international. mts sprog arrangerer sprogstudieophold i udlandet på udvalgte skoler og universiteter for alle, som af uddannelsesmæssige eller kulturelle årsager ønsker at lære sprog. Korte og lange studieophold.
Spansk sprogskole i hjertet af Spanien
Sprogskolen der vil få dig til at længes hjem, -hjem efter Salamanca.
EF Sprogrejser
EF er verdenførenede i international uddannelse og tilbyder spændende sprogkurser og akademiske programmer
EXIS
EXIS betyder frit oversat "rejs ud", og det er samtidig filosofien bag vore programmer. Siden 1982 har vi sendt tusindvis af danskere på sprog-og arbejdsophold i hele verden. Det er vor målsætning fortsat at udvikle veltilrettelagte og indholdsrige ophold i udlandet for unge i alle aldre.
EXIS
EXIS betyder frit oversat "rejs ud", og det er samtidig filosofien bag vore programmer. Siden 1982 har vi sendt tusindvis af danskere på sprog-og arbejdsophold i hele verden. Det er vor målsætning fortsat at udvikle veltilrettelagte og indholdsrige ophold i udlandet for unge i alle aldre.
LanguageOnSale
LanguageOnSale tilbyder billige sprogkurser på akkrediterede sprogskoler i udlandet. Lær sproget, hvor det bliver talt.
Eurostudy
En verden med sprog, kultur, aktivitet og oplevelser. En verden - med sprog !! Eurostudy International Repræsenterer 200 uddannelsessteder i 25 lande Få skolernes originale brochurer og prislister - ingen ekstraomkostninger gennem Eurostudy International.
ALOTT Work & Travel Company
ALOTT arrangerer ungdomsrejser i Australien, New Zealand, USA, Europa og Latinamerika.
Universpain- Lær spansk Spanien
Lær spansk med vores spanskkurser i Salamanca og Santander. Det er muligt blive indkvarteret hos en familie og i stundenter boliger.
Spansk i Spanien
Vi videreformidler språkkurs for spanske språkskoler til eventyrlystne og språkinteressert skandinavere.
HomeAway.dk - direkte udlejning af private ferieboliger over hele verden
På HomeAway.dk finder du over 29.600 ferieboliger over hele verden. Kæmpe udvalg af ferielejligheder, sommerhuse, luksusferiehuse, skihytter, slotte og hus- og sejlbåde. Book direkte hos ejeren og spar rigtig mange penge.
Agricultural Tours of Denmark
Agri-cultural Tours of Denmark. Dumas-Johansen Special -og fagrejser. Dumas-Johansen Specialrejser er engageret i opgaver strækkende fra faglige rejser med teknisk indhold og møde med fagkolleger til arrangementer, hvor to handels-partnere kobles sammen. Vi tager imod udenlandske fagfolk, politikere og producenter fra landbrugssektoren og industrien og arrangerer konferencer, studieforløb og incentivetours.
Andalucia Student Travel Spain
Spain Student Travel Andalucia Specialist i rejser for unge og studerende. Offers work and travel in Costa del Sol and spanish language courses in Malaga.
© Copyright SpanienNet.dk